Skolens værdigrundlag

Ruds Vedby Skole

Ruds Vedby Skole er den mindste folkeskole i Sorø Kommune. Vi skaber et trygt og overskueligt læringsmiljø, hvor de nære relationer er i centrum mellem elev-elev, elev-voksen og skole-forældre. Der er en god og konstruktiv dialog mellem alle der er tilknyttet Ruds Vedby Skole. Ruds Vedby Skole har fokus på jeres børns fremtid. Vi vægter udvikling af talenter, og Ruds Vedby Skole sender elever til samtlige af kommunens talentprojekter. Det er vores vigtigste opgave, at jeres børn trives og udvikler sig fagligt, så de kan vælge den ungdomsuddannelse de ønsker og derved opnå de mål, som jeres barn har for sin fremtid.

Vi har fire værdier, som dækker alt hvad vi arbejder med. Vi skaber resultater, vi står på tæer, vi skaber tryghed for læring og så har vi kommunikation i centrum.

Fakta: 190 elever, et spor fra 0. klasse – 9. klasse.  Klassekvotient på 19 elever.

SFO 1 har 70 børn og SFO2 har 20 børn.

Anne Kristine Selchou Raaholt den 31-08-2018

RV Skole nyt for september 2018 er vedhæftet her.
    I kan bl.a. læse om en flot start på skoleåret, og den store glæde ved at skolen nu er ude af tilsyn.
    Vi kan virkelig fejre, at det går godt på Ruds Vedby Skole.

God læselyst

Ledelsen
    Anne Kristine Selchou Raaholt den 31-08-2018
    Nyt i fotoalbummet