Skolens værdigrundlag

Ruds Vedby Skole

Ruds Vedby Skole er den mindste folkeskole i Sorø Kommune. Vi skaber et trygt og overskueligt læringsmiljø, hvor de nære relationer er i centrum mellem elev-elev, elev-voksen og skole-forældre. Der er en god og konstruktiv dialog mellem alle der er tilknyttet Ruds Vedby Skole. Ruds Vedby Skole har fokus på jeres børns fremtid. Vi vægter udvikling af talenter, og Ruds Vedby Skole sender elever til samtlige af kommunens talentprojekter. Det er vores vigtigste opgave, at jeres børn trives og udvikler sig fagligt, så de kan vælge den ungdomsuddannelse de ønsker og derved opnå de mål, som jeres barn har for sin fremtid.

Vi har fire værdier, som dækker alt hvad vi arbejder med. Vi skaber resultater, vi står på tæer, vi skaber tryghed for læring og så har vi kommunikation i centrum.

Fakta: 190 elever, et spor fra 0. klasse – 9. klasse.  Klassekvotient på 19 elever.

SFO 1 har 70 børn og SFO2 har 20 børn.

Jeppe Gejr Larsen den 21-02-2018

8. klasse holder skolebod fra mandag den 26/2 til og med fredag den 9/3 for at tjene de sidste penge til Berlin rejsen :-)

Priserne er som altid:
    Toast 10 kr
    Yogurt 5 kr
    Müslibar 5 kr
    Juice 5 kr

Anne Kristine Selchou Raaholt den 31-01-2018

Her følger RV Skole nyt for februar 2018.
    I kan bl.a. læse om den nationale trivselsmåling og om den kommende omlagte uge.
    Der er også mange skønne billeder fra bl.a. 100 dages fest i indskolingen samt åbent hus i SFOén.

Ledelsen
    Anne Kristine Selchou Raaholt den 31-01-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:

Faglighed & trivsel